Právě teď DOPRAVA ZDARMA nad 300 Kč! Po celé ČR až na vaši adresu. Úplně na všechno! (více info)
Je už váš nákup nad 300 Kč? Bravo, máte nárok na POŠTOVNÉ ZDARMA!

Košík je zatím prázdný.

Nevybrali jste položky k porovnání.

Ochrana osobních údajů

Při nakládání s daty se zavazujeme řídit zákonem č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů.


Prohlášení o ochraně osobních údajů.

Provozovatel internetového obchodu Chci Látky.cz, společnost Textil Soldán s.r.o., prohlašuje, že veškeré získané osobní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a je s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. Údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití a získání třetí stranou.

Jaké údaje shromažďujeme?

Pro uskutečnění obchodní transakce od Vás potřebujeme znát jméno (případně název firmy, IČ a kontaktní osobu), adresu (fakturační a dodací), telefonní a e-mailový kontakt. Dále pak evidujeme Vaše obchodní transakce u nás.

K čemu údaje slouží?

Pro uskutečnění obchodní transakce a dodání zboží na Vámi určené místo potřebujeme my i přepravce znát výše zmíněné údaje a případně s Vámi komunikovat. Svou registrací nebo odesláním objednávky nám udělujete souhlas k získání a zpracování těchto údajů, a to buď trvale nebo dočasně. Všechny ostatní informace o e-shopu Chci Látky.cz jsou dostupné bez zadávání jakýchkoliv údajů - obchodní podmínky, návod jak nakupovat, ceny, popisy produktů, recenze atd.

Jak můžu osobní údaje změnit nebo smazat?

Po přihlášení do zákaznické sekce kliknutím na odkaz Můj účet můžete tyto údaje libovolně editovat či mazat. V případě, že chcete Vaši registraci zcela zrušit, stačí odeslat e-mail s žádostí na info@chcilatky.cz.